Begeleiding van kinderen via de ouders

Begeleiding van kinderen via de ouders: Dit persoonlijk traject voor ouders is afgestemd op je unieke gezinssituatie, vertrekkend van de hulpvraag voor je kind en/of jezelf. We werken op twee sporen. Enerzijds krijg je antwoord op je vragen rond de uitdagingen met je kind door concrete tips en inzichten die je onmiddellijk kan toepassen.  Anderzijds gaan we aan de slag met je eigen triggers en ervaringen die je vandaag in de weg staan in je ouderschap. Dit zorgt voor blijvende transformatie in de relatie met je kind. 

Meer in Balans Individueel Traject voor meer balans in je leven voor

In dit individuele traject op maat ontdek je wat balans voor jou is. De inzichten, tips en tools helpen je om balans te vinden in je leven, bewuster keuzes te maken en je af te stemmen op wie je bent.  Je herkent makkelijker je behoeften en kan hierover zonder schuldgevoel communiceren. Je hebt meer veerkracht om met de uitdagingen in je leven om te gaan. Je staat vrijer in het leven!

Bewust Ouderschap Traject Karin Francken

In het groepstraject rond Bewust Ouderschap gaat het over het vergroten van je bewustzijn als ouder.  Dat nieuwe bewustzijn neem je mee in de relatie met je kind.  Je gaat nooit meer hetzelfde naar opvoeden kijken. 

Ik kies voor een kleine groep zodat er meer ruimte is voor persoonlijke situaties én je kan leren van elkaar!